fredag 21 september 2012

4 månader med Molly.

Bumbo for life!

Och så kom dagen, dagen med stort D, jag menar dagen som vi fick tillgång till huset.
När vi väl hade fått nyckeln till huset körde vi direkt över lite grejer som redan var packade.
Sen passade vi på att åka på semester, som gick förhållandevis bra, förutom de tre miljoner gånger vi bråkade tack vara alla mina underbara hormoner och för att Molly total tröttnade när vi var ca två timmar ifrån Ystad, hurra!
Men det var faktiskt rätt skönt att åka hemifrån och bara vara borta..or not.. Eftersom vi inte ens var borta en vecka så var det fullspäckat med saker varenda dag. Men det var skönt att komma hemifrån i alla fall.


Turistbild, jag vet.





Jonas var så glad att han grät, not.


Vi var en sväng till Ystad som sagt, och en sväng på Ullared. Jonas blev så lycklig när han fick gå på Ullared, han har längtat och tjatat hela året att han vill åka dit. ;)


Mysa med pappa på morgonen.





Sy rummet.

När vi väl kom hem så började vi århundradets renovering. (Vi hade precis hunnit renovera klart våran tvåa när vi sålde den, total renoverat alltså, och nu ska vi totalrenovera en 4a, Jonas talar om för mig att han inte kommer att flytta på minst 10 år sen, och då har vi inte ens flyttat in än) Men vi får mycket gjort på inte så lång tid och vi får mycket hjälp. Innan vi flyttar in så är sovrummet, klädkammaren och sy rummet nymålat, ny tapetserat och nytt golv är lagt.
Sen är det bara det dryga kvar, flytten.




Sovrummet.
Jag kan också.. Måla i alla fall.

























Frukost.
Själva flytten går väl förhållandevis bra faktiskt, och det var ju faktiskt inte hela världen att vi inte hade hunnit packa ner alla grejer direkt. Men att sen leva i röran med alla lådor, vad som ska vart och sen veta att vi inte kommer kunna packa upp allt eftersom vi ska slå på stort och byta ut hela jävla köket också.
Men vi packar väl upp det vi kan packa upp och åker och beställer nytt kök, nytt matbord och nya stolar, nya möbler till hallen och en garderob till sy rummet. Sen är det bara och vänta.






Hej kissekatten.
Hoppa hoppgunga var poppis.





Molly börjar sova mellan mig och Jonas igen. Om det är för att hon ska känna sig trygg, mysigt eller för att vi inte orkade plocka ur grejerna i hennes spjälsäng är svårt och veta, men hon är tillbaka i våran säng och sover där nästan en hel månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar