fredag 21 september 2012

3 månader med Molly.

Fuck you mamma och pappa jag har skitit ner mig!
Nu bara "njuter" vi av tiden hemma.
Vi borde ha gjort det i alla fall. Men det regnar hela tiden så man har ingen lust att göra något alls.
Vi var iväg på P&L (fy fan vad drygt det är att gå på festival och vara nykter och alla människor runt omkring kollade på en "-eh vaddåååå? ska jag flytta på mig så du kommer fram med vagnen, åååååh vad dryyyygt!") och det var väl rätt ok, förutom att det var så sjukt mycket folk. Molly tyckte inte alls om hörselkåporna med döskallar (en stor sorg för mig..) så vi fick åka och köpa nya såna där KIDS hörselkåpor (de gröna såklart, bara för att man har en tjej behöver inte allt vara rosa) och de var tydligen mycket bättre. (Skitunge, de med döskallar var ju så förbannat snygga!)







P&L
P&L





















Ibland sov jag..
Ibland inte..





















Kan själv! Nästan..

I alla fall, Molly börjar ha världens djupaste diskussioner med Laban och snurr leksakerna på babysittern och blir skitarg om vi inte ägnar varenda sekund åt att lyssna på vad hon har att säga. Och så tycker hon att det är rätt roligt och stoppa allt i munnen, förutom bitringen som man får hjälpa henne med.
Vid den här tiden är jag så stressad, mest hela tiden över flytten och alla jävla lådor att jag inte är världens roligaste människa att bo med. (Jonas får stå ut med...massor av skit..)






3 månaders dagen.




Mollys utveckling :

3 månader: 6670 gram och 64 cm lång.
BVC sköterskan håller på att ramla av stolen och undrar om vi inte gör något annat än att mata Molly. (Frågar man mig så gjorde jag inget annat än att amma amma amma amma..)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar